fbpx
skip to Main Content

Remote adgang til din computer, uden bøvl

Vi ved, at du ikke kan undvære din computer, derfor sidder vi altid klar til at hjælpe remote når de akutte problemer opstår. Vi kan tilgå din computer med effektive værktøjer til fjernstyring af alle systemer og programmer.

Uanset om du har brug for hjælp som eksisterende kunde eller som ny kunde, er vi klar til at hjælpe dig både ad-hoc eller på serviceaftale.

Har din virksomhed en serviceaftale hos os behøver du ikke at gøre andet end at oprette en ny sag fra kontaktformularen her på siden. Vores systemer identificerer din e-mail og tilføjer sagen til jeres konto, således at vi straks ser din henvendelse og kan starte fjernstyring af din computer eller server. Vi sidder også klar på telefonen 60 70 20 16.

Har I ikke en serviceaftale, skal du downloade programmet TeamViewer. Når du trykker på “hent fjernstyringsprogram” nedenfor hentes filen teamviewer_QS. Vær opmærksom på at du efterfølgende skal køre filen og bekræfte at filen må foretage ændringer på din computer.

Få hjælp af en konsulent med det samme. Hent fjernstyringsprogrammet nedenfor. Når du har hentet fjernstyringsprogrammet er du klar til at køre programmet og ringe til os på 60 70 20 16.

Back To Top